Magazin de pescuit în Constanța

Informații
tel: +40 753 538 088
mail: contact@cfh.ro

Program magazin
Luni – Vineri: 8:00 – 18:00
Sambata: 8:00 – 18:00
Duminica: 8:00 – 18:00

Pe Bulevardul I.C. Brătianu 17 se află magazinul de pescuit Camping Fishing & Hunting, situat într-o locație foarte vizibilă. Magazinul este convenabil amplasat la doar câteva minute de Gara Constanța și se întinde pe o suprafață totală impresionantă de peste 150 de metri pătrați.

Camping Fishing & Hunting este destinația preferată a pescarilor care caută echipament specific pentru pescuitul la crap, stationar și răpitori, precum și o gamă largă de momeli și nade. Magazinul oferă, de asemenea, echipament de camping, încălțăminte și haine de pescuit, precum și cabine de probă.

Indiferent dacă sunteți începător sau pescar experimentat, puteți alege dintr-o gamă largă de branduri și produse în funcție de nevoile și bugetul dumneavoastră. Consultanții magazinului sunt bine pregătiți să ofere informații, sfaturi și recomandări personalizate în funcție de stilul dumneavoastră de pescuit, ajutându-vă să alegeți echipamentul potrivit și să înțelegeți cum să-l utilizați pentru rezultate optime pe malul apei.

Showroom-ul Camping Fishing & Hunting este spațios și permite clienților să analizeze cu atenție și chiar să testeze produse voluminoase, cum ar fi minciogurile, gălețile, gențile, lăzile frigorifice, rod pod-urile, scaunele, sacii de dormit, paturile și multe altele.

Produsele pot fi achiziționate atât din magazinul fizic, cât și online, prin intermediul site-ului cfh.ro, cu livrare rapidă prin curier disponibilă oriunde în țară și transport gratuit pentru comenzile de peste 200 de lei. Secțiunea de Detalii livrare și plată de pe site oferă informații cuprinzătoare despre comenzile, livrarea și plata acestora.

Toate produsele comercializate de Camping Fishing & Hunting sunt autentice și vin însoțite de un certificat de garanție pentru o perioadă de până la 5 ani.

Obiectivul principal al Camping Fishing & Hunting este să ofere o experiență de cumpărare plăcută pescarilor, indiferent dacă aceștia vizitează magazinul fizic sau fac comenzi online.

Adresa Camping Fishing & Hunting (CFH.ro) magazinul tău de pescuit:
Bulevardul I. C. Brătianu 17, Constanța 900270